E-learning


E-learning (online képzés)

Miért jó?

 • Bármikor és bárhol tudsz tanulni
 • Akkor, amikor akarsz
 • Nem kell órákra bejárnod
 • Csak egy e-mail cím szükséges hozzá (G-mail)
 • Regisztráció csak 10 perc
 • Te választod ki hány órás képzést szeretnél
 • Több kategória esetén kedvezmény
 • Ha már tanultál nálunk, szintén kedvezményt kapsz

Miért nem jó?

 • Na, olyan nincs 

Hol tudsz regisztrálni?

 • 4600 Kisvárda Flórián Tér 20. SZTÁR AUTÓSISKOLA (Műv.Ház 1.emelet)

Bővebb információ:

 • Tarsoly Krisztina: 06-20-55-65-121
 • Varga Bernadett 06-20-22-91-679

Ügyfélfogadási Idő:

 • Hétfőn-Szerdán 8:00-16:00                 Ebédidő: 12:00-12:30
 • Kedd-Csütörtökön 8:00-12:00

Regisztráció bármikor!!! (Ügyfélfogadási időn belül)

Iskolánknál "AM", "A1", "A2", "A", "B", kategóriás KRESZ tanfolyamok elvégezhetőek e-learning képzés keretében.
Az e-learning modern, webes távoktatási rendszer. Időben rugalmas, nincs helyhez kötve. A tanfolyamra történő bejelentkezés folyamatos, a kezdés ideje nincs időhöz vagy létszámhoz kötve. Bárhol és bármikor elérhető, ahol van számítógép és internet kapcsolat. Önállóan, korszerű és szórakoztató tanulást biztosít az informatika eszközrendszerét felhasználva, életszerű példák és szimulációk segítségével.
A már elvégzett részek, tesztek, tetszőleges számban újratanulhatóak, ismételhetőek. Az NKH által jóváhagyott akkreditált program teljes egészében felkészít és feljogosít a hatósági elméleti vizsgára.

A képzés modulárisan épül fel. A hatósági előírásoknak megfelelően manipulálhatatlanul rögzíti és értékeli a tanuló előrehaladását a programban, az ellenőrző kérdésekre adott válaszait és eredményeit. Egy adott tananyag részt csak akkor kezdheti el, ha a megelőzőt már befejezte.
Az e-learning képzés során a tanuló önállóan, ellenőrzötten, saját időbeosztása és képessége szerint haladhat előre a tanulási folyamatban. A tananyag akkor válik teljesítetté (akkor jelentkezhet a hivatalos KRESZ vizsgára), ha az összes fejezetet és a hozzájuk kapcsolódó vizsgákat teljesítette, s az utolsó fejezet utáni próbavizsgán elérte a követelményként meghatározott sikerességi százalékot. A tanfolyam végén a tanuló képzési igazolást kap, amellyel elméleti vizsgára jelenthető.
A képzés elvégzése és az e-learning tananyag felhasználása időben korlátozott. A rendszer 90 nap vagy 60 óra hozzáférést biztosít. Amennyiben nem végez, 15 napra díj ellenében meghosszabbítható.

A tanuló e-learning tananyaghoz való hozzáférése, egyedi azonosítóval (felhasználói, jelszó megadása) történik.
A tanuló köteles titokban tartani egyedi azonosítóját. Ha illetéktelenül más személy tudomására jut, úgy köteles erről az autósiskolát értesíteni, és haladéktalanul megváltoztatni belépési jelszavát. Ebből a problémából eredő károkért a tanuló felel. A tanuló felhasználási jogosultságát nem engedi át másnak. A tananyag másolása, továbbadása, sokszorozása, TILOS.
Tudomásul veszi, hogy az oktatási rendszer használata során számítógépének egyes adatai, és IP címe naplózásra kerül. Továbbá rögzítésre kerül a tanuló által a képzésben történő előrehaladás, az oktatási rendszerben eltöltött idő, valamint a rendszer értékeli és rögzíti az ellenőrző kérdésekre adott válaszokat, és eredményeket.
A tanuló hozzájárul az oktatási rendszerben, adatainak kezeléséhez. Gondoskodik, ha szükséges, informatikai háttérről és internet eléréséről.

Azoknak ajánljuk, akiknek nincs idejük egy KRESZ tanfolyamot elvégezni, de szeretnének jogosítványt. Ügyfélfogadási időben bármikor beiratkozhat és regisztráció után, egyből elkezdheti a tanulást.